BIJZONDERE CULTUURAVOND WEST

De laatste editie van Cultuuravond West in dit seizoen vindt plaats op donderdag 19 mei. Het belooft een bijzondere avond te worden. De deelnemers zijn deze keer te gast bij Elly Strijthagen aan de Kaalheidersteenweg 59. In de markante tuin van dit huis kunnen de beelden en schilderwerken van haar schoonvader Mathieu Strijthagen bewonderd worden. Zij zijn allen op een speciale manier tot stand gekomen. Tevens zien de deelnemers werken van beeldhouwer Alfons Stadhouders.
Beeldentuin 4
Rondleiding
Bewonersplatform West is er trots op om zoiets unieks als deze beeldentuin in haar wijk te mogen presenteren. Geïnteresseerden kunnen de woning en de tuin bezoeken en luisteren naar de verhalen van Elly en Alfons. Verzamelen vanaf 19.00 uur bij de woning, gelegen aan de Kaalheidersteenweg 59 in Kerkrade-West. De rondleiding gaat om 19.30 uur van start. De entree bedraagt € 2,50 (incl. koffie/thee).

Aanmelden
In verband met de beperkt beschikbare ruimte is het wenselijk dat bezoekers zich aanmelden via e-mail: cultuuravondwest@gmail.com  of  telefonisch: 06-51419087.