Before I Forget in POST-

Op zaterdag 8 december opent de in Kerkrade geboren kunstenaar Wim Salki zijn project “Before I forget… Frühstück bei Tifany” in POST- in Kerkrade. Vanaf 2011 t/m 2018 heeft Salki aan zijn project gewerkt. Het betreft een allegorie bestaande uit 70 foto’s en teksten. Het beschrijft een reis die begint in zijn geboortedorp Bleijerheide en eindigt in Füssen (Zuid-Duitsland). Een reis door het huidige Europa, waarin hij leeft en werkt.

Vanaf 4 december is Salki in POST- aanwezig om de expositie in te richten. Iedereen is welkom om langs te komen voor een gesprek, een weerzien, een kop koffie of zomaar.

Wim vraagt voor zijn project hulp van het publiek. De keuze om zijn allegorie voor het eerst te tonen in een voormalig postkantoor, in de stad waar hij is opgeroeid, is geen toeval. Zijn geboortestad is voor alles wat hij doet en is, de bron. Hij vraagt de bezoekers om bloemen of planten mee te nemen om daarmee de ruimte te vullen.

De expositie eindigt op 5 januari met een finissage. Adres POST-: Hoofdstraat 16 te Kerkrade. Geopend van woensdag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie zie: https://post.sjtub.org/.