(re)CYCLE LIMBURG – Vitaal Kerkrade West

Drukte van belang in Werkplaats K! In de benedenverdieping werken van 11 tot 16 december 2017 studenten van o.m. Zuyd Hogeschool aan ontwerpen voor de openbare ruimte in Kerkrade West (Gracht, Akerstraat/ Carboonplein, Kaalheide). Sámen met buurtbewoners, lokale ondernemers, e.a. gaan de studenten ontwerpen maken voor een beter gebruik van straten, pleinen en plekjes in Kerkrade West. Veel van deze plekken zijn nu onaantrekkelijk, onbenut of worden alleen gebruikt voor (auto)verkeer. Hoe kunnen straten, pleinen en plekjes weer vitaal worden; levendig en prettig om te zijn, te spelen, te ontmoeten?

Workshop op 13 december
Deze vraag beantwoorden kan natuurlijk niet zonder de inbreng van buurtbewoners. Vandaar dat Zuyd iedereen uitnodigt om ideeën over het verbeteren van de openbare ruimte in te brengen op woensdag 13 december. Kom en denk mee tussen 13:00 – 16:00 uur. Adres Werkplaats K: Elbereveldstraat 105 in Kerkrade-West.
Tijdens deze middag is er tevens een creatieve workshop voor kinderen met hun ouder(s)/begeleider. Zij tekenen hun  ideale plein, straat of park.

Expositie + verkiezing op 15 december
Vrijdag 15 december: expositie van de resultaten en de verkiezing van het beste ontwerp.Dit ontwerp wil Zuyd Hogeschool samen met de gemeente en buurtbewoners echt gaan maken. Kom kijken en stem mee tussen 15:30 – 17:00 uur.

Meer informatie: herwin.sap@zuyd.nl, 045-4006716
Facebook: www.facebook.com/DesignWorkshopKerkradeWest