Cursus de Reis op het doek

 

Cursus de Reis op het doek ( beginners- gevorderde)

Zin in een mooie reis te maken op een doek en onderweg verschillende materialen en leuke mensen te leren kennen? Dat kan in Atelier Daan!
Deze cursus is voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren werken en ontdekken van verschillende materialen in een schilderij. Het is een cursus die je creativiteit een nieuwe impuls geeft en zorgen voor plezier en ontspanning. Je doet zowel kennis op en vergroot je horizon door te experimenteren op schildergebied. We werken met acryl , krijt, houtskool, lak, beits et. Dit verwerken we met zowel penselen als spatels. Maak bijv. gebruik van de afstotende werking van waterverf en oliehoudende verven en lakken.
We starten met afbeeldingen uit tijdschriften die we gaan verwerken in de verf. Om zo eerst chaos te creëren en vervolgens orde en rust te brengen in het schilderij. Zo gaat ieder werk zijn eigen weg en leven leiden. En voor wie wil is er de mogelijkheid om als afronding van het werk een bijpassende lijst te maken.
En je mag ook zelf verschillende materialen meenemen. Bijvoorbeeld resten verf, lak, beits, papier, draad etc. Alles kan je in het atelier laten staan dus geen gesleep met spullen.
We gaan samen je eigen creativiteit ontdekken en uitdiepen. Maar we maken er vooral ook een gezellige en ontspannen les van.
Gewoon beginnen alles mag…… ga over de grens van wat je al kent.
Start: 18 januari 2018 5 donderdag avonden van 19.00-21.30 ( 6 de les is een eventuele inhaal les)

Locatie: Atelier Daan Elbereveldstraat 105 in Kerkrade. ( Er stopt een bus voor de deur en er is een grote parkeerplaats aanwezig).

Prijs: 135,- euro incl. basismaterialen, koffie of thee en wat lekkers. Exclusief doek(en) en houtenlijst.

Vragen of inschrijven ………www.atelier-daan.nl of bel gerust op 06-15453245

Groetjes Daniëlle van Atelier Daan.