Beeldarchief

Zie hier de foto albums van afgelopen activiteiten en evenementen. Klik op een link om het album te bekijken.

De Koe | 2012

Jongeren van Mondriaan en demente bejaarden hebben samengewerkt bij de totstandkoming van een kunstwerk. Dit project is door een kunstenaar op verzoek van een woningcorporatie vervaardigd.

Kunstbende | 2012

Jongeren uit Parkstad die deelnamen aan Kunstbende hebben hun modeproject geoefend in Werkplaats K. Via een fotoreportage werden de vorderingen vastgeslegd. De ontwerpster wist door te dringen tot de eindfinale in Amsterdam.

Kunst in Park West | 2012, 2013

Een gemeentelijke commissie nodigt Werkplaats K uit om een plan in te dienen over de ontwikkeling van kunst in dit nieuw aan te leggen park in de wijk Heilust. De kunstenaars beraden zich op community art projecten.

Koffieconcert | 2012

Foto’s van het Ukelelezaza koffieconcert afgelopen zondag 25 maart 2012. Het was een geweldige ervaring!  Er zijn ook video opnames van gemaakt die op een later tijdstip op deze website te zien zullen zijn.

Soepavonden | 2012, 2013, 2014

Elke laatste donderdag van de maand serveert Werkplaats K zelfgemaakte soep voor kunstenaars, buurtbewoners en andere belangstellenden. Centraal staat de ontmoeting in een informele culturele sfeer. Regelmatig worden de soepdiners opgeluisterd door muziekoptredens een presentatie van een kunstenaars of een lezing.

Workshops Kweeco | 2013

Voor de bewoners van Kweeco (volwassenen met een meervoudige beperking) zijn aangepaste workshops in verschillende kunstdisciplines georganiseerd.

Breakfast meetings 2009 t/m 2014

Elke eerste zondag van de maand nemen de kunstenaars van Werkplaats K deel aan zogenaamde ontbijtvergaderingen (breakfast meetings). Naast het tikken van een eitje worden de plannen van de komende maanden besproken.

Kunstwarenhuis V&D 2013

Werkplaats K bood de initiatiefnemer van het Kunstwarenhuis support bij de ontwikkeling van dit project. Vier maanden lang exposeerden de kunstenaars op een vaste plek in het Kunstwarenhuis.  

Multiply by sharing IV | 2013

Multiply by Sharing IV was zeer geslaagd te noemen. In het weekend van 8 t/m 10 november bezochten ongeveer 700 bezoekers de 20 ateliers van Werkplaats K. Daarnaast hebben zij de kunstwerken van 16 gastkunstenaars bekeken die in de openbare ruimtes hingen en stonden. De bijzonder creatieve opening is bedacht door Gady Mirtenbaum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *